Tänään reissattiin Karjaalle koiranäyttelyyn. Sää oli kuin meidän päivänsankari eli kuuminta hottia ja iloista aurinkoa! Mukaan retkelle saatiin apuri ja hovikuvaaja. Kuvat siis taas kerran Reetta Mansikkaviita. Kiitos niistä ja loistavasta matkaseurasta!

First the balls. Ruottinpojat eivät kauaa puhuneet ennen kun käytiin asiaan. Tuomari Svante Frisk tutkii Tuuren sukukalleudet.

Ja sitten suuvärkki. Hampaat kunnossa ja tuomarilla sormet edelleen tallessa!

Sitten vielä pönötystä. Tuurelle Svantelta EH/1 ja hieno arvostelu.

Avoimen luokan kilpaveljet. Raine esiintyy niin kauniisti!

Hiukan pidettiin hauskaa. Ei tuo näyttelytouhu niin vakavaa ole. Ainakaan meille!

Raisku antaa vauhdikkaan pusun ja vastaanottaja ei olekaan niin iloinen asiasta...

Etsittin varjopaikka kuumalle koiralle.

Tuomari-Svante mittasi Rainen. Rainen ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Poika odotti kai pahempaa käsittelyä!

Raikku EH/2 ja oikein mukava arvostelu. Hiukan jäi harmittamaan, kun jännityksissäni syötin koirille paljon nameja. Ei tainnut tuomarisetä siitä tykätä, vaikka eihän se tulokseen vaikuttanut. Joka kerta oppii uutta!

Näyttelyn jälkeen pojat pääsivät vanhaan tuttuun Peikkometsään uiskentelemaan. Tuure taisi ottaa Bonolta oppia ja viihtyi vedessä hiukan aiempaa kauemmin. Sillä aikaa Raine omi rantatöyrään ja urakoi turpeiden seasta juurakkoja. Olipas pojilla hauskaa!

Päivänsankarin uimaranta on valloitettu. Se on se pikkuveljen rooli, totella isoveikkaa. Piknikillä pojat nauttivat verilettuja ja yhtään ei jäänyt pakettiin mätänemään. Varsinaisen synttärilahjan Tuure saa sitten, kun löydän sopivankokoisen ja -hintaisen BOT-takin.

Uupunut reissaaja ja päivänsankari.

Ja sen veli samassa mielentilassa.

Ja kerran vielä. Tuureluure, Svenne, Ilopilleri, Dille, Turre, Turvaldseeni. Kaksivuotias komistus! Kiitos Katjalle ja Marjalle tästä ihanasta pikkupakkauksesta, joka ilostuttaa meidän elämää tempauksillaan joka päivä!