Tänään perjantaina tein toimistohommia kotoa käsin. Pojat saivat siis nauttia mun seurasta lähes koko päivän. Neljän aikaa kiiruhdin salille pumppaamaan rautaa, lähes kuukauden tauon jälkeen. Kateellisena katsoin agimestiksissä, miten Marju kantoi putken ihan itsekseen. Siinä huuli pyöreenä kuuntelin, että salilta ne Marjun voimat olivat peräisin. Haluu myös käydä samalla salilla! Meillä ei tollasia voimia kehity... Vai onkohan se jostakin muusta kiinni?

Tässä vaan päivittelen blogia, vaikka pitäisi saada pakattua jotakin lumppua matkalaukkuun. Huomenna aamulla on aikainen lähtö työmatkalle. Tuuren vein yhdeksän jälkeen serkkupojan luo yökylään. Tuure on tiistaihin saakka hoidossa Hannan, Tommyn, Adan ja Tobyn luona. Eiköhän ne serkkupojat viihdy ihan mukavasti yhdessä! Johan ja Raisku jäävät viettämään isojen poikien iltoja kepappia syöden ja sohvalla loikoillen. Tässä pieni kuvasarja pojista eilisillalta.

1955860.jpg

Tuure alakynnessä.

1955868.jpg

Raiskua ei vois vähempää kiinnostaa tuon pikkupojan temput ja tempaukset.

1955882.jpg

Voi huokaus.

1955892.jpg

Hohhoijaa.

1955888.jpg

Haukotus.

1955897.jpg

Vai olikohan se (kasvo)joogausta ennen nukkumaanmenoa? Tässä kuvassa venytellään jo nivusia.

Ensi viikolla nähdään ja kuullaan, miten elo ilman mattea on sujunut. Voihan se olla, että pojat eivät edes huomaan meitsyn poissaoloa...