Nyt, kun on päästy normaaliin viikkorytmiin, molemmat pojat pääsevät treenaamaan säännöllisesti agilityä. Tuuren kanssa reenaillaan jatkoryhmässä vielä muutaman viikon ajan. Pohdiskelen just, että jatkanko Tuuren kanssa vielä ryhmässä vai treenataanko hetken aikaa ihan omillaan. Pelkään vaan ihan valtavasti, että pilaan meidän huippulahjakkuuden väärillä treenitavoilla. Mutta kun ei sitä voi vaan pumpulissa säilyttää tota ihanaa timangia... Raine jatkaa treenejä samassa ryhmässä ja toivotaan, että aikaa löytyy jatkossa vähäsen myös itsenäiseen harjoitteluun. Keinu, kepit ja kontaktit, kesän treeniteema, jäi vähän niinku unholaan lomilla, joten niitä tässä tarttis hioa, jotta joskus päästäis kisaurallakin eteenpäin.

Viikonloppuna käytiin korkkaamassa syksyn kisaputki käyntiin Lohjalla Lägin kisoissa. Ei suuremmin raportoitavaa. Tulokset tehtiin molemmilla radoilla. Hyppärillä ikävä vitonen kepeiltä. Oltiin jo ainakin puolivälissä keppejä, kun rytmi meni sekaisin. Tais Raikku tehdä siinä yhden kepin takaisin päin, mutta tuomari on armollinen ja säästi meidät hylkäykseltä. Muuten rata meni hienosti ja kovalla vauhdilla! Olin oikein tyyväinen ohjaukseeni ja meidän suoritukseen! Agilityradalla keinu kummitteli keskellä kenttää ja keinuun meidän siihen asti kohtalainen meno sitten tyssäs. Keinun suorittaminen vei niin paljon aikaa ja mairitteluja, että yliajalle meni koko suoritus. Puomille ohjasin huolimattomasti, jonka seurauksena Raine lähti tuomarin perään, mutta sain tilanteen korjattua. Puomin kontaktille Raine jarrutteli ja hidasteli. Ei taida poika ihan oikein tietää, mikä siinä kontaktilla on idea. Sama juttu toistui A:lla (kertaa kymmenen). Raine tsiikaili yläilmoissa yleisöä, ihmetteli meikäläisen käskyjä ja loikkas kontaktin yli, että hupsis. Tän radan ongelmakohdat meille oli kontaktiesteet. Eli tiedetään, mitä treenaillaan seuraavina viikkoina! Täytyy vielä mainita, että oli ihan pirun tyytyväinen alun ohjauksiin. Pari ekaa estettä kaukolla ja kepit onnistuttiin suorittamaan puhtaasti! Jäi oikein hyvä fiilis! Kesän hyllyputki on siis katkaistu!

Suunnitelmissa on osallistua 6.9. Purinalla Syysskaboihin ja 13.9. Liedossa ATT:n kisoihin. Enempää en uskaltanut laittaa ilmoja, kun ei koskaan voi tietää, mitkä on fiilarit kisojen jälkeen... Toivotaan, että päästään hyvään kisavireeseen ja että niitä nollia alkais vihdoinkin tulla. Edes yksi, kiitos ja aamen.