Keskiviikon Tuure sai taas viettää aitauksessa. Honkkarin lehtikompostitelinehärdelli tuli vihdoinkin sisäkäyttöön. Koirat olivat tällä kertaa keskenään reilun nelisen tuntia. Kun astuin sisään, Tuure möllötteli edelleen aitauksen sisällä. Sehän toimii. Ei siis mikään turha ostos!

1955951.jpg

Tuure aitauksessaan. Lavastettu poseeraustilanne.

Neljän jälkeen läksin poikien kanssa ulkoilemaan uhmaten sateista säätä. Seuraksemme saimme Hannan, Adan ja Toby-serkkupojan. Kiersimme lyhennetyn version hiekkakuoppalenkistä. Isot koirat juoksivat taas pää-viidentenä-jalkana-meiningillä. Selvästi kaverukset nauttivat toistensa seurasta. Raiskua kiinnosti tavallista enemmän Adan takalisto. Mistäköhän kumman syystä... Tuure sähisi ja rähisi pikku-Tobylle sanoen, että mä olen muuten isompi ja kovempi jäpikkä. Välillä leikittiin ihan kauniistikin.

1955909.jpg

Hanna jakaa namusia koirille.

1955922.jpg

Armeijan maastossa, armeijan kuteissa... Tuure ja Toby. Serkukset.

1955932.jpg

Uupunut pikkuherra.

Eilen oli kaiken lisäksi Raiskun nimipäivä. Eeva laittoi Rainelle tekstarionnittelut heti aamusta ja Rainen mummalta eli mun äipältä tuli onnittelut s-postitse ihanan viestin kera. Raiskua ei siis ole unhoitettu pikku-Tuuren tulon jälkeen.

1955944.jpg

Iltalenkin jälkeen oli tarjolla nakkikakkua nimpparipäivän kunniaksi.

Tänään torstaina suuntasin Rainen kanssa Lohjalle Marjun agitreeneihin. Hanna ja Ada olivat myös tulossa mukaan, mutta Adan juuri alkaneet juoksut estivät harkkoihin osallistumisen. Ilmankos Raisku oli edellisenä päivänä kuin magneetti tuon tytön takapuolessa! Marjun ohjauksessa treenattiin keppejä eli slalomia niin kuin meillä täälläpäin sanotaan ja pakkovalssia. Luulin, että pakkovalssia harjoitellaan vaan peruskoulussa, mutta olin väärässä. Oli oikein mukava harjoitella Lohjalla, vaikka välillä satoi taivaan täydeltä. On todella upeeta, että Marju on antanut meille mahiksen osallistua heidän treeneihin! Sillä aikaa, kun me treenattiin agia, Tuure vietti laatuaikaa hussen seurassa. Telkun ääressä.

1955961.jpg

Pikkuhurmuri.