Tänään on ehdottomasti hussen päivä - husse täyttää täydet 30! Aamulla ehdin jo unohtaa koko synttärit, mutta aamupalan jälkeen jossakin vaiheessa välähti, että voi jees..s ja ei muuta kuin pakettia komerosta kaivamaan. Paketissa ei ollut uutta akvaariota, autoa tai mitään kumpaankaan liittyvää (päivänsankarin pettymykseksi).

"On täynnä kolkyt vuotta sulla. Ja jostain syystä niinkuin pulla sä paisunut oot, eikä enää millään muotoa Batman-pukuun voi verhota sun ruotoa. Muttei se mitään, vaikkei sulloo viittaa, ei siitä kukaan enää oikeasti piittaa koska lentää voi muutenkin jos on hyvä jätkä siis olkoon elos lento pitempi kuin pätkä."

Husse juhlisti synttäripäiväänsä lähtemällä hetkeksi töihin ja me muut suunnattiin kohti peikkometsää. Sain poikain kanssa nauttia pirtsakasta pikkupakkasesta ja hiljaisesta metsästä. Kamera oli tällä kertaa mukana, mutta muistikortti oli jäänyt tietokoneeseen, joten taas jäi hienot lenkkimaisemat kuvaamatta! Tässä muutama kuva Hussen synttäripäivän kunniaksi. Onnea Johan!

2125933.jpg

Synttäreitä juhlittiin isolla porukalla jo viime viikonloppuna.

2125929.jpg

Juhlakalut Teddi ja Johan ennen vieraiden saapumista.

2125884.jpg

Hussen rakas harrastus.

2125876.jpg

Suolaiset "sillit".

2125906.jpg

Ja se toinen rakas (harrastus). Onneks tää muru on talven tallissa ja poissa kuvioista ;-)