Aika kuluu niin älyttömän nopeaa, kun on paljon mukavaa puuhaa. Syksyn kelitkin ovat olleet aivan mahtavat! Ollaan nautiskeltu vapaapäivistä ulkoillen upeassa ruskassa. Metsälenkeillä sielu ja hermo lepää! Ei remmirähjäystä tai vetäviä koiria ja ihanan raikasta maalaisilmaa.

Kuluvan viikon maanantaina ulkoiltiin tutussa metsässä ennen kuin oltiin lähdössä Saaran luo trimmiin. Raine katosi metsän uumeniin vähäksi aikaa ja kun poika palasi reitille, huomasin, että jätkä oli käynyt piehtaroimassa paskassa. Kaula ja kyljet oli molemmin puolin sonnan peitossa ja aah, se haju, joka koirasta tuli... Kyllä oli pala kurkussa, kun laitoin koiria autoon. Ei mikään miellyttävin kotimatka saati sitten suihkureissu. Reilusti shampoota sekä vettä ja suurimmat paskat ja hajut olivat poissa. Sitten vain täytyi toivoa, että karva irtoaa, vaikka koira oli juuri pesty. Onneksi karva oli riittävän kypsää ja turkispeite jäi trimmaamon lattialle! Tuurekin siistittiin viikonlopun erkkariin. Ja vaikkei uskoisi, Tuuren turkki oli haasteellisempi, koska karvaa piti säästellä näyttelyä varten.

Karvainen Raisku väijyy päästäisiä peltolenkillä.

Raine sänkipellolla. Joo, kyllä se näki noiden karvojen alta. Ehkä..

Hurja muodonmuutos. Trimmattu Raine näyttää taas parsonilta.

Ennen piirinmestaruuksia episteltiin omissa Taikaa Tassuissa kisoissa. Tuuren kanssa sotkotettiin rata läpi niin, että jäätiin ilman tulosta. Juu, se on mölliradallakin mahdollista, jos jättää viimeisen esteen suorittamatta. Nyt on sekin kokeiltu! Rata meni persauksilleen, koska ohjaaja oletti, eikä ohjannut. Rainen kanssa tehtiin sama möllirata ja hauskaa oli!

PiirM-kisat ei menny meidän osalta ihan putkeen. Taisin joukkueradalla jännittää muutamaa kohtaa niin paljon, että niiltä kohdin homma sitten kosahti. Tuomarin pienellä avustuksella saatiin kuitenkin tulos ja meidän joukkue sai tuloksen. Oli hienoa päästä edustamaan seuraa ja meidän joukkue oli kyllä aivan loistava! Onneksi seuralla oli mukana myös ykkösjoukkue, joka sitten pokkasikin ykköspaikan. ATT:n medit on ihan parhaita! Yksilökisat jätettiin väliin, kun kummipojan kastejuhla vei pidemmän korren. Ehtiihän sitä ensi vuonna kisaamaan piirinmestaruudesta. Annettiin vähän niinku muille mahdollisuus tänä vuonna...

Elmeri Sakari

Rallytokon jatkokurssi alkoi viime viikolla ja tänään oltiin jo toistamiseen treenaamassa uusia juttuja. Jatkoryhmä on alkeisryhmää hieman pienempi, joten yhdellä kertaa ehditään treenaamaan huomattavasti enemmän ja odottelua on vähemmän. Tuure ei oikein välitä odotella vuoroaan kentän reunalla. Siinäkin Tuure on kehittynyt aivan valtavasti kaiken muun ohella. Oon kyllä niin iloinen, että löydettiin tämä harrastus Tuuren kanssa! Tokoillaan, mutta ei tosissaan. Mä tykkään!

Tuure vahtii naapurustoa.

Matten muruset