Perjantaina suunnattiin Tuuren kanssa Tuusulan Jokelaan tapaamaan kuusamolaisia Marjaa ja Rockya, jotka olivat saapuneet pääkaupunkiseudulle Voittaja-näyttelyä varten. Marja on Tuuren toinen omistaja ja siksi tapaaminen olikin kovasti odotettu! Tuure pääsi Marjan ja Rockyn lisäksi tutustumaan Marjan siskoon sekä hänen australianterrieriin Bellaan. Tuure esitteli koko sakille kaikki temput. Tässä muutama otos tapaamisesta.

2152058.jpg

Rockyn ja Tuuren varovaista tutustumista. Taisivat molemmat hiukan jännittää...

2152079.jpg

Jää oli murrettu ja leikki voi alkaa!

2152085.jpg

Mattopainia ala Rocky ja Tuure.

2152108.jpg

Katos tätä purukalustoa!

2152071.jpg

Tuure trimmaa näyttelyä varten ;-)

2152067.jpg

Mut muista, hei pikkupoika, et kuka täällä määrää!

2152076.jpg

Marja ja Tuure. Tuurella oli kiirus jatkaa leikkejä!

Jokelasta jatkoimme kohti Helsinkiä ja mun työpaikkaa. Konttorilla väki oli kovasti haltioissaan Tuuren visiitistä. Hoitelin siinä samalla muutamia juttuja ja toivotimme kaikille oikein mukavaa joulua. Ja matka jatkui kotiinpäin.

Lennossa vaihdoin Tuuren Raineen ja suuntasimme koirayhdistyksen joulujuhlaan Karjaalle. Raine joutui värjöttelemään autossa sillä aikaa, kun itse maiskuttelin jouluruokaa napa paukkuen. Siitää sitten lähdin tarjoilujen loputtua kuin mustalainen kohti seuraavaa etappia. Päästiin Rainen kanssa vihdoin, kahden viikon tauon jälkeen, treenaamaan agilityä - Marjun ohjauksessa Lohjalla :-) Tällä kertaa treenattiin jaakotusta, saksalaista ja monenmontaa muuta asiaa. Rainella oli vauhti ja into päällä niin, että en meinannut perässä pysyä. Ja pakko myöntää, että kuviot oli mulle aika vaikeita ja treenien jälkeen oltiin molemmat, koira ja minä, uupuneita.

Alkoi agilitykipinä polttaa taas sen verran kovaa, että lauantai aamulla oli pakko lähteä Kirkkonummelle möllikisoihin. Jos olisin kuunnellut Rainen mielipidettä, ei oltais lähdetty. Raine ei oikein päässyt fiiliksiin ja rataa suoritettiin huolella ja hitaasti. Alku näytti lupaavalta, mutta neljännellä esteellä, putkessa, Raine viihtyi pelottavan kauan. Sitten se oli kuulemma kurkannut sieltä ja katsonut mua sillä lailla, et luuleks sä akka, että aion juosta sun pillin mukaan. Siitä hässäkästä tais tulla viistoista pistettä. Loppurata tehtiin virheittä, mutta aikaa siihen saatiin kulumaan tuplasti enemmän kuin kärkikoirakko. Sijoitusta en muista, mutta ihan viimeisiä ei sentään oltu.

Lauantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään vietettin poikain kanssa Liedossa eri osoitteissa vieraillen. Raine ja Tuure pääsivät peuhaamaan "serkkujen" Matildan ja Rasmuksen kanssa sekä kyläilemään Mansikoilla, Mumman luona ja ulkoilemaan partsamajan metsissä Anun ja Hilman kanssa.

2152082.jpg

Anu ja koirat. Hilman tuoksut olivat Rainelle liikaa. Hillitse ittes Raine!

2152087.jpg

Hilma yrittää juosta pakoon vaanivaa Rainea.

2152104.jpg

Hilma lähti kotiin ja pojat saivat haistella metsän tuoksuja.

2152089.jpg

Tornado - aina valmis pikku partiopoika!

2152109.jpg

Upea pikkumies!

Eilen illalla käytiin tutustumassa Johanin työkaverin, Gunillan, kotiin ja perheeseen. Pojat viettävät seuraavan viikon heidän luonaan, sillä aikaa kun matte ja husse nauttivat etelänauringosta. Gunilla on tottunut sijaismatte, sillä monenmonta koiruutta on viettänyt "lomansa" heillä! Enkä yhtään ihmettele, että koiruudet viihtyvät siellä, koska ympärillä on paljon metsää ja upea merenranta. Jouluksi Raine ja Tuure pääsevät fammulaan Mollyn ja Beatan seuraksi herkkupatojen ääreen.