Aloitettiin vapaapäivä aamupäivätreeneillä hallilla. Seuraksemme saatiin kolmosluokkalaiset Taina ja Rasmus kennelpojan kera. Rauno kehitteli meille radanpätkän, jossa päästiin testaamaan erilaisia ohjausvaihtoehtoja. Hiukan niitä kellotettiinkin, jotta saatiin selville se nopein reitti ja ohjauskuvio. Yllättävää oli, että kuviot, jotka luulin menevän meidän osalta plörinäksi, olivatkin itse asiassa toimivimpia ja nopeimpia. Ja taas asenne ratkaisee - ennakkoluulottomuutta kiitos!

Nyt uusiksi menee myös meidän kontaktitreenaaminen. Se aloitetaan ihan alusta ja uudelta pohjalta ainakin Tuuren kanssa. Ensin harjoitellaan aktiivisesti kotioloissa ja ties missä ja sitten pikkuhiljaa jalostetaan se agilitykentälle kontakteille. Katsotaan, miten meidän uudet harkat lähtee sujumaan. Treenien päätteeksi Raisku pääsi tykittämään keinua. Ensimmäinen harjoite jo hallitaan, joten olisikohan pikkuhiljaa aika siirtyä seuraavalle portaalle ja eteenpäin! Kunhan vaan muistaa, että hiljaa hyvää tulee...

Jäähdyttelylenkillä käytiin koko porukan voimin ja ihan mallikkaasti se meni, vaikka hiukan poikien välillä oli jännitettä. Sitä jännitettä oli onneks keventämässä Nova-tyttönen, jonka takalistossa pojat ahkerasti yrittivät käydä nuuhkimassa. Raisku tais hiukan jopa ihastua, kun kävelyn aikana meinas pari kertaa mopo keulasta. Kevätaurinko pistää horrrmoonit hyrrräämään!

Samalla reissulla katsastettiin auto. Pojat salamatkustivat siellä katsastushallin linjastoilla auton takapaksissa. Ja katsastus meni läpi koirineen päivineen! Iltapäivällä hoitelin remppa-asioita ja buukkasin jos jonkinlaista duunaria unelmakämppää toteuttamaan. Josko kesäksi päästäisiin muuttamaan omaan kotiin. Saas nähdä!

Ennen illan kosiomatkaa heitettiin Raiskun kanssa kylälenkki kukkakauppaan. Oli aikast mukava pitkästä aikaa ulkoiluttaa yhtä (ja sitä tottelevampaa) koiraa kerrallaan. Voishan sitä useamminkin ulkoilla yksi koira kerrallaan, mutta kun se vie niin paljon enemmän aikaa ja jaksallusta. Tuure pääsi ilahduttamaan Bonon ja Bessien iltaa pikkuisella lenkillä ja visiitillä. Tuure esitteli kaikki temput hännänheilutuksineen ja samalla se tais kysäistä Bessie-mammalta morsmaikun kättä gentlemanni kun on.

Sara & Ava ja Katja & Bessie. Kuva viime syksyltä Tarvasjoella järjestetystä mejä-päivästä.

Ja jos hyvin käy, sunnuntaina Tuure pääsee polttelemaan sikaria.... tsih...