Eilen harjoiteltiin taas Arjan johdolla. Arja olikin keksinyt meille pari mukavaa radanpätkää treenattavaksi! Lisäksi paikan päällä oli personal koutsi Marja, joka oli jalkavaivan vuoksi sivussa ryhmätreeneistä. Marja opasti meitä keinu- ja kontaktiasioissa. Raiskun kanssa päästiin hyvään alkuun noiden juttujen kanssa. Aluksi tarvitaan kyllä ehdottomasti avustaja treeneihin, jotta kömmähdyksiä ei pääse sattumaan. Pikkuhiljaa vaikeutetaan harjoituksia ja katsotaan, päästäänkö eroon vaivoista!

Tuure oli puolestaan niin täynnä virtaskaa, että ekasta treenipätkästä jäi jäljelle vain kaaos! Marja tuli apuun ja hänen avustuksella uuvutettiin poikaa keppitreeneillä. Pikkasen oli poika intoa täynnä! Viimeisellä treenipätkällä hommat alkoivat vihdoin sujua ja välillä tehtiin aivan loistavaa suoritusta. Tuon jäbän kanssa on todellakin vauhtia (ja vaarallisia) tilanteita!

Ollaan poikien kanssa päästy aivan superseuraan treenaamaan, kun lähes joka kerta saadaan juhlia toisten luokkanousuja tai valioitumisia! Tällä kertaa Marja tarjosi kakkukaffet Eiccan noususta kakkosiin ja muotovalioitumisesta. Loistavaa Marja ja Eicca! Siitä tulikin mieleen, että me kyllä tarvitaan lisätreeniä. Muutaman kerran kokeillaan tässä kevään aikana privaattitreeniä Raunon johdolla ja toukokuussa toivottavasti päästään Parsonyhdistyksen agilityleirille harkkaamaan Marjun, Janitan ja Jaakon treeneihin. 

Kisoihin en uskalla ilmoittautua ennen kun meillä on keinuongelma hoidettu, joten sitä päivää odotellessa... Tuleviin ATT:n kisoihin ajattelin kyllä hyppärille ilmoittautua, kun ei malta kisakentiltä pois olla. Ja epiksissä käydään tottakai!