Juu, mikäs pahan tappais vai miten se nyt oli... Ensin mietin otsakkeeksi "Kuukausi meni niin että hui", mutta niinku aina mutsinkin kanssa pienen hiljaiselon jälkeen todetaan, et elossa ollaan, niin se saa nyt kelvata.

Kesäkuu on mennyt palellessa ja töitä paiskiessa. Olen koirien kanssa jotakin pientä puuhastellu sitten siinä, kun noilta kahdelta päätoimelta olen kerennyt. Tuuren kanssa olen treenaillut agilitykentällä paikallaan oloa. Tänään jatkokurssilla saatiin korjata niiden treenien satoa. Tuure oli aivan loistava pieni malttava agilitymies! Pus pus!

Raikkelin kanssa oltiin noin kolme viikkoa sitten Paraisilla Par-Haun järjestämissä epiksissä. Sofi ja Nisse kutsuivat meitit sinne kisaamaan ja heitä moikkaamaan. Raine ja Nisse, entiset bestikset, eivät olleet nähneet toisiaan sitten... no pitkään aikaan. Ennen lenkkeiltiin usein yhdessä, mutta sitten ne ryökäleet menivät muuttamaan pois jonnekin ihan tylsään kylään nimeltä Turku tai Parainen. Tai molempiin. No pojat muistivat toisensa hyvin ja taas lenkkeiltiin niin kuin ennen. Epiksissä ei ollut kovin valtavaa osaanottoa. Raisku oli sarjansa ainut kisaaja, ja ylläri ylläri, voitto tuli! Muuten rata meni ihan hyvin paitsi puomin kontakti unohtui ottaa. Olis pitänyt ottaa onkeen...

Juhannuksena käytiin kisaamassa Tsaun juhannuskisoissa Tuorlassa. Täpärällä oli nollat, mutta ei tullut taaskaan merkintöjä kisakirjaan. Hyppyradalla saatiin kepeiltä vitonen ja taidettiin olla hiukan hitaitakin, kun katsoin muiden koirakkojen aikoja. Agilityradalla tehtiin ihan parasta suoritusta. Alun kepit menivät ilman virhepisteitä, mikä sinänsä oli jo voitto meille! Rata meni puhtaasti neljänneksi viimeiselle esteelle saakka. Puomilta otettiin vitonen alastulon kontaktilta p#%#kele. Menin siinä kiiruhtelemaan, kun olisin voinut ihan hyvin varmistella rauhassa ja oltais voitu vihdoin ottaa se eka nolla. Eikä sitten ihan ylletty palkinnoillekaan, vaan oltiin neljänsiä (4/20). Siinä meni koko juhannus ihan piloille, mutta itseäni voin vaan syyttää... Ei vaineskaa. Hienosti meni meidän osalta kisat. Kaksi rataa, kaksi tulosta, kaksi vitosta. Kyllä me vielä Raiskun kanssa näytetään!

Kesätreenien teemaksi on selkeesti kehkeytynyt kolmen koon filosofia Keinu, Kepit ja Kontaktit. Niitä hiotaan Koko Kuuma Kesä ja sitten syssyllä mennään ja tehdään temput.