Tällä viikolla koiruudet ovat saaneet nauttia "isovanhempien" hellästä huomiosta. Pojat ovat päässeet päiväsaikaan ulkoilemaan pitkille lenkeille ja Tuure on saanut hauskuuttaa Mollya useampaan kertaan. Raine ei ole Molly-tyttösen seurasta päässyt nauttimaan, koska Mollylla on meneillään "se aika vuodesta". Raiskun pieni pääkoppa ei moista huumaa kestä. Riittää, että kylänraiteilla tuoksuu kaikenmaailman narttujen pissit. Raisku on herkällä tuulella...

Tänään päivällä käytiin porukalla ostoksilla uudessa eläinkaupassa. Molemmat pojat saivat uudet kaulapannat ja talutushihnat. Vanhat pannat ja hihnat alkoivat olla vähän rupusia, joten pitihän poikien saada tulevien pyhien kunniaksi uudet ja hienot vermeet, jotta kehtaavat sitten kylillä liipustella. Samalla ostoskassiin kertyi jotain pienenpientä muutakin... Pukinkonttiin.

Lisäksi meillä on hienoja uutisia kerrottavana, sillä Raiskun säihkysilmät ovat nyt tutkittu ja terveiksi todettu! Kävimme tänään illansuussa Kirkkonummella Kirin Tarjan järjestämässä joukkotarkastuksessa. Mukana oli myös Hanna ja Ada, joka sai myös hienot tulokset! Kertakaikkiaan hienoa!

2131190.jpg

Viime jouluna oltiin myös herkällä tuulella...