Ollaan koko sakki, mutta keskiviikkona Raisku pääsi terapeutin tutkittavaksi ja hoidettavaksi. Mitään erityistä syytä ei käynnille ollut. Tuntuu vaan, että Raine on vähän jäykkä ja kun se tuossa alkukesästä aristeli takapäätään, ajattelin, et nyt kokeillaan tätäkin. Ja aikast hyvä, että käytiin. Poitsulla oli SI-nivel jumeksessa ja siitä johtuen lantio vinossa ja selkä mutkalla. Takajalkoja Raine ei käytä riittävän tehokkaasti johtuen olemattomista kulmauksista. Ja lapojen väli oli jumeksessa, rintarangassa ei liikkuvuutta. Huh. Onkos tuolla raasulla tulevaisuutta?

No eiköhän Raisku tuosta pikkuhiljaa ala letkeytymään. Nyt alkaa rehabilitaatio. Terapeutti mobilisoi rankaa, kaularangasta SI-niveleen saakka. Kaulaa ja takajalkoja venyteltiin. Samalla tuli tiukat ohjeet, miten kotona jatketaan harjoituksia. Raisku käyttäytyi tosi hienosti, vaikka pariin otteeseen yritti käsistä karata. Välillä huokaistiin nautinnosta ja silmät lupsuivat autuaasti ainakin rintarangan mobilisoinnin ajan. Mahtoi tuntua hyvältä! Nyt sitten tämä kotiterapeutti jatkaa ohjeiden mukaan venyttelyjä ja hierontaa niin saadaan kaveri syksyksi huippuvireeseen!

Eilen käytiin Peikkometsässä uiskentelemassa. Tuurekin on innostunut uiskentelemaan ja hakemaan keppejä vedestä. Takajalat ei vielä ihan täysin uidessa pelitä ja pohjasta täytyy ottaa vauhtia uintiin. Karmeella innolla se kuitenkin veteen menee. Ihan hyppäämällä. Taitaa Tuuresta kehkeytyä veikkaansa kovempi vesihirmu.

Tänään postiluukusta tupsahti Karjaan näyttelyn lippuset ja lappuset. Ei olla menossa näyttelyyn, koska tuomari oli vaihtunut. Haettiin Raippelin kanssa H Karjaalta viime vuonna, joten ei lähdetä kokeilemaan onnea... Vaikka eihän sitä ois tiennyt, miten sen irkunkaan kanssa olis käynyt. Mutta mahdollisuudet ois ehkä olleet paremmat kuin suomalaisen kanssa. No minä pääsen talkoohommiin koko päiväksi kehän laidoille. Tulee sitten palveltua yhdistystä koko vuoden tarpeiksi.