Päivän saldo oli HYL ja 10vp, jolla sijoituttiin neljänsiksi. Medejä oli tänään liikenteessä vain seitsemän, joten siksi tuo sijoitus... Kotiin viemisiksi saimme kuitenkin hienoja palkintoja, koska viis parasta koiraa palkittiin. Hyvä Raisku!

Eka rata oli ulkomaanelävän, Lee Gibsonin käsialaa. Radassa ei ollut mitään vikaa, itseasiassa se oli mukavan tuntuinen omine sudenkuoppineen, mutta Rainen olin virittänyt väärään vireeseen. Neljännen esteen jälkeen, joka sattui olemaan A, Raine päätti lähteä tutustumaan tuomariin ja jatkoi samantien matkaa hihnaa siirtäneen ratatyöntekijän suuntaan. Sain kuitenkin Rainen palaamaan radalle ja jatkettiin muutama este eteenpäin. Puomin jälkeen oli hyppy, josta olisi pitänyt saada koira kääntymään seuraavalle hypylle. No Raine päätti jatkaa suoraan ja hypätä väärän esteen, jonka seurauksena tuli HYLky ja me lopetettiin suorittaminen siihen. Tyhmä minä. Olis pitänyt jatkaa loppuun ja harjoitella kepit ja keinu. No siinä ei oikeen muuta ollut mielessä kuin luikkia äkkiä takavasemmalle ja unohtaa koko juttu. Tältä radalta kaksi mediä sai tuloksen, joten ei me ihan ainoita hylättyjä oltu!

Toisella radalla tuomarina oli Harri Huittinen, joka oli laatinut hiukan helpomman radan. Virhepisteet tuli keinusta, josta Raine hyppäsi pois ja kepeille menosta, jossa itse sössäsin ohjaamalla huonosti. Muuten suoriuduttiin oikein kivasti ja saatiin tulos! Päivä oli pelastettu tuon ekan katastrofiradan jälkeen! Olen niin vihreä tuolla kisakentillä, että ihan vielä mulla ei ole hallussa valmistautuminen kisaan paikan päällä. En osaa virittää Rainen fiilistä oikein. Ja mua itseäni jännittää niin hemmetisti, vaikka ei tässä nyt mistään sen suuremmasta ole kyse. Kai se sitten ajan myötä alkaa pikkuhiljaa karista. Siis se jännitys.  

Hienoimmasta tammisaarelaissuorituksesta vastasivat Sabina ja Suzy, jotka tekivät ekalla radalla nollan. Onnea ensimmäisestä nollasta ja kakkoseksi sijoittumisesta! Ihan huippua!

Kisapaikalla törmättiin erääseen pikkuiseen sukulaiseen. Kyseessä oli tietenkin Frida Friduliina, Tuure Tornadon systeri, joka oli tullut seuraamaan "siskonsa" Fannin kisoja. Fridan mielestä Raine oli aika pelottavan iso kaveri. Ihan hampaita piti alkaa näyttää. Aivan ihana pikkuinen pakkaus tuo Frida! Ensi viikonloppuna Tuurekin pääsee tapaamaan siskonsa parsonagileirillä. Jipii!

Sillä aikaa, kun urakoimme Kirkkiksellä, oli Ada ottanut Salon ryhmiksessä ekan sertinsä! Vautsivau, onnea Ada ja Hanna! Samainen kaksikko oli eilen kisannut Kirkkonummella, aivan samanlaisilla suorituksilla kuin me. Hassua, ollaan ihan samikset radalla. Paitsi, että mulla ei ole sertikoiraa. Vielä Silmänisku. Ja tämä ihan vimppa oli huuli Nauru.