Tuure teki debyyttinsä virallisissa näyttelykehissä Helsingin ryhmänäyttelyssä lauantaina. Kerrankin oltiin ajoissa paikanpäällä ja ehdittiin suurimmat höyryt päästellä ennen arvostelun alkamista. Tuomarina oli irlantilainen Philip O'Sullivan, joka piti ERItyisen kovasti suomalaisista parsoneista! Kivasti tuomari antoi meitin junnulle aikaa rauhoittua pöydällä ja jatkoi sitten vasta arvostelujaan. Tuure oli junnuluokan kakkonen ERInomaisella arvostelulla. Olipas oikein mukava näyttelykokemus, vaikka kädet tärräsivät ja sydän pamppasi.

1243795405_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ERInomainen Tuure seisoo nätisti. Kuva Katja Nyman.

1243795288_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihana Tuure esiintyi hienosti. Kuva Katja Nyman.

Tänään sunnuntaina kisailtiin Raiskun kanssa Stadissa. Ensimmäistä kertaa meille kisat olivat iltapäivällä, eikä heti aamusta. Lähdettiin hiukan naftisti matkaan ja pienehköjen koukkailujen jälkeen löysin perille kisapaikalle. Älkää kysykö, miksi en löytänyt perille noin helpolle paikalle ja miksi oltiin myöhässä. Noh, ensin on hyvä lukea tarkat ajo-ohjeet ennemmin kuin luottaa vaistoon...

Tosiaan juoksin ilmoittautumaan ja huomasin samalla, että meidän rataantutustuminen oli käynnissä. Ilmoittautumisesta ohjattiin suoraan kentälle ja siinä mää sitten yritin räpeltää rataantutustumista. Onneks ensin oli hyppyrata ja siinä ei ollut hirveesti siinä mielessä muistettavaa. Kaikeks onneks me oltiin vielä eka koirakko, joka starttas eli mä juoksin kauheeta vauhtia hakemaan Rainea autosta ja annoin sen kusasta puskaan ja sitten vaan radalle. Kepeille menosta saatiin 5vp, kun aloin sättäämään kädellä ja loppusuoran takaaleikkuu ei oikein onnistunut, koska en ohjannut riittävän tarkasti ja ohijuoksusta 5vp, joten tulokseksi hyppyradasta 10vp ja sijoitus 6/9.

Hyppiksen jälkeen oli hiukan aikaa käpytellä Rainen kanssa ja onneks paikalla oli tuttuja, jotta sain apuja. Julia piteli Rainea, kun tutustuttiin agirataan. Aika mielenkiintoinen rata oli väsätty. Pari luokkanuosijaa teki radan ennen meitä, koska olivat luokkanoususta johtuen kilpailun ulkopuolella. Sitten päästiin Rainen kanssa radalle ja vau, miten me suoriduttiin! Ainoastaan kepeille menosta tuli 5vp, joka tottakai harmitti, mutta muuten tehtiin kyllä tosi hieno suoritus. Tuolla suorituksella oltiin kakkossijalla. Yhtään nollaa ei radalta tullut, tais kaikki saada ainakin vitosen niiltä kepeiltä. Vitsit, että oli hyvät fiilikset, vaikka nollaa ei saatu vieläkään. Voi olla, että meillä meni näin hyvin siksi, että en ehtinyt laisinkaan jänskätä, kun oltiin myöhässä. Ainoastaan jäi harmittamaan, että ei ehditty lämmitellä. Ennen kotimatkaa käytiin jäähdyttelemässä ja fiilistelemässä... Sitten sain vielä viestin, että Raiskun veljestä Nipasta, oli tullut agilityvalio. Paljon onnea Nipa ja Mikael!