Tällä viikolla treenattiin agilityä ekaa kertaa uudessa hallissa. Olipas halli komeen näköinen tekonurmineen kaikkineen! Treenit meni meiltä oikein hyvin. Ongelmia tuotti ainoastaan keinu (jota käytiin yhtenä iltana jo treenaamassa etukäteen) ja kepit. Kepeiltä Raine hyppäs ulos loppupuolella, joka oli aivan uus juttu. Oliskohan se johtunut uudesta pohjamateriaalista? Mene ja tiedä sitten näistä... Keppejä ja keinua täytyy ehdottomasti mennä huomenna hiomaan, sillä sunnuntaina mennään Kirkkiksen kisoihin. Ja toivon, et ainakaan noilta ei tulis virheitä. Muualta kyllä saa tulla...

Hukkasin auton avaimen lenkkireissulle joko tiistai-iltana tai keskiviikkona aamupäivällä. Avain oli mun taskussa ja jossain vaiheessa kakkapussia kaivaessa tai kakkaa poimiessa olen sitten pudottanut avaimen. Voi saakeli. Keskiviikkona kierrettiin samat lenkit uudelleen, mutta avainta ei vaan löytynyt. Soitin torstaina poliisiasemallekin, mutta siellä sitä ei (toivottavasti vielä) ollut. Pyysivät soittamaan ensi viikolla uudestaan. Harmittaa ihan kamalasti ja hiukan pelottaa, et jonain aamuna auto ei ookaan enää pihassa. Peukut pystyyn, et se jossain vaiheessa putkahtaa takaisin mun taskuun!

Eilen käytiin Raikun kanssa moikkaamassa Saaraa trimmaamon uusissa tiloissa. Olipas siellä hienot puitteet! Raine sai viimeistelyn mun aloittamaan trimmaukseen. Olin Saaran mukaan osannut hienosti trimmata Raiskun ja vielä tasaisesti, mutta ne vaikeimmat kohdat eli massu, kaula ja jalat olivat mulle vaan liian vaikeita. Saara osaa aina olla niin positiivinen ja musta on tosi hienoa, että häneltä saa ohjeita kotitrimmaamiseen, jotta turkki säilyisi mahdollisimman pitkään siedettävänä. Ja hiukan jo hävettääkin, kun oon aina viime tipassa aikojen varausten kanssa ja silti aina löytyy jostain välistä sopiva aika. Just niin kun ennen Porvoon näyttelyä saatiin sovittua treffit Lohjalle turkin viimeistelyyn. Viimeisen päälle upeeta palvelua!

Samalla reissulla käytiin Ikeassa hankkimassa uus keittiön matto, kun vanha jouti jo kaatikselle. Siinä taisi olla jo Rainen pentuajan tahroja (oli kyllä välillä pesty) ja viime aikoina siihen oli tullut muutamat ykä- ja kakkavahingot... Vielä Tuuren jyrsintätuunaukset siihen päälle, niin se matto oli ihan valmista kamaa. Tänään, kun laitettiin matto paikalleen, Raine piehtaroi sen päällä aivan onnessaan. Jes, uusi hierova matto! Toivotaan, että Tuure antaa mattojen kulmat olla rauhassa. Tällä hetkellä tuunauksessa on eteisen toinen matto. Toinen (eteisen matto) onkin jo viety terminaalihoitoon...

Tänään mun oli tarkoitus mennä pikkusen treenaamaan hallille poikien kanssa, mutta työpäivä venähti taas yllätys yllätys sen verran, että ei oltais ehditty treenaamaan ennen kuin halli oli varattu treeniryhmiä varten. Josko sitten huomenna. Ne keinutreenit.