Kuvia Tsaun juhannuskisoista Tuorlasta.

Ekaan rataan tutustuttiin yhdessä minien kanssa. Oudon näköistä väkeä haahuilee ympäriinsä ja heiluttelee käsiään. Muistan kyllä vieläkin sen päivän, jolloin nauroin tuolle oudolle väelle... Nyt haahuilen itsekin siellä! Kuva Reetta Mansikkaviita.

Ensimmäisenä radalle starttasivat Katja ja Bessie. Loistava persjättö! Kuva Reetta Mansikkaviita.

Supervauhdikasta menoa ala Redi ja Johanna Mononen. Kuva Reetta Mansikkaviita.

Tiukkaa keskittymistä ennen kisaa. Pitkän kisatauon takia jännitin niin, että en aamumurojen jälkeen saanut mitään kurkusta alas. Kuva Reetta Mansikkaviita.

Pyllyrapsuja ja hassua virnettä ennen starttia. Kuva Reetta Mansikkaviita.

Viimeiset sanat ennen starttia. Yees, she's looking at my ass! Kuva Reetta Mansikkaviita.

Tuomari seuraa tarkkaavaisena meidän menoa. Kuva Reetta Mansikkaviita.

Minä ohjaan, Raisku liitää, niin se agimatka käy... Kuva Reetta Mansikkaviita.

Korkealentoista puuhaa... Kuva Reetta Mansikkaviita.

Hyppyradan voittajakoirakko kuuntelee tarkkaavaisena tuomarin puhuttelua sillä aikaa, kun sertiruusuketta noudetaan jaettavaksi. Kuva Reetta Mansikkaviita.

Sertipoika, tuore kolmosluokkalainen. Kuva Reetta Mansikkaviita.

Medikakkosten agiradan murskavoittajat Pena ja Simo Kerkelä. Voittajan on helppo hymyillä. Kuva Reetta Mansikkaviita.

Lauantaina kisattiin kaksi kolmosluokan starttia. Molemmissa onnistuttiin tekemään nollasuoritukset, joten ei hassumpi avaus uudessa luokassa! Hiukan olis voinut olla vauhdikkaampaa menoa, mutta meillä on aikaa kerätä lisää sitä vauhtia, jahka nyt tokenemme tästä huisista juhannusviikonlopusta!

 Tiukkoja kuvioita, ohjauksia ja ilmeitä. Kuva Marko Tuliniemi.

Ja vieläkin tiukempaa vääntöä! Kuva Marko Tuliniemi.

Tänään sunnuntaina startattiin vielä yksi kisa. Aamulla olo oli sellainen, että ei olis enää jaksanut könytä kisapaikalle, sillä sen verran raskas kisarupeama oli takana. Hiukan jännitti sekin, että jaksaako Raine vielä liitää kolmannen päivän putkeen. Tänään hyllytettiin, kun en osannut välistä vetoa ohjata riittävän napakasti ja Raine hyppäsi esteen väärältä puolelta. Muuten tehtiin rata puhtaasti ja osittain melko vauhdikkaastikin. Niin lähellä, mutta niin kaukana...

Mediparsonit olivat hyvin edustettuina palkintopalleilla tänä juhannuksena Tuorlassa. Perjantaina Team Nipael otti tuplanollavoitot, onnea! Lauantaina Marja ja Eicca nappasivat kakkossijan, joten AVA-kello lähti tikittämään, onnittelut treenikavereille!

Kiitos kaikille mukavasta juhannuksesta, tsemppaavasta kannustuksesta ja ennen kaikkea loistavasta seurasta!