Eilen illalla oltiin Raaseporin pastoreiden talviretkellä Nummelassa. Syy keikkaan oli ketturepolainen, jota pastorit pääsivät jututtamaan. Ada aloitti kertomalla ketulle, että tänään on tosi kyseessä ja näyttikin sitten ketulle, että on parasta mennä pesään piiloon tätä superkettunaista, joka sitten viipotti menemään luolassa kuin vanha tekijä! Ada on siis hokassut, mistä on kyse. Hienoa! Raiskukin osasi tällä kertaa jututtaa kettua, vaikka välillä se vilkaisi mua ja sen ilme oli sellainen kysyvä "onks tää ihan sallittua, tää haukkuminen siis"?? Raisku ei ollut kovin innokas liikkumaan keinoluolassa, vaikka kettulaista siellä putkessa haukahtelikin. Harjoittelu tällä kertaa keskittyi meidän osalta lähinnä luolassa liikkumiseen. Taitaa Raisku olla sen verran iso(pallinen) poika, että liikkuminen siellä pienessä putkosessa ei meinaa sujua... Köh köh...

Pikkupojat Toby ja Tuure pääsivät myös tutustumaan kettuun. Tuure vain haisteli outoja hajuja vilkaisematta sinnepäin (kettuun). Taisi poikaa vielä jännittää melko lailla. Toby sen sijaan haukkui ketun pystyyn ja meni vielä luolaankin katsastamaan repolaista. Taitaa tuosta Toby-pojasta kehittyä melkoinen ketunmetsästäjä! Tuure pääseekin muutaman viikon päästä uudelleen tutustumaan kettuun Katjan järjestämiin treeneihin.

Tressiä pukkaa näiden kaikkien puuhastelujen keskellä... Tämä kuva on otettu silloin kun naapuruston nartuilla oli NE. Surrur.

Tänään oli Raiskun agitreenit ja illan teemana oli takaleikkuut, jotka sujuivat Rainelta täydellisesti! Takaleikkuu onnistui ennen keinua, A:ta, muuria ja rengasta ongelmitta. Ja vauhtikaan ei kärsinyt leikkuista. Ainoa leikkuu, joka ei onnistunut, oli ennen keppejä. Mutta hei, kuka leikkaa ennen keppejä? Emme me ainakaan. Vielä tässä vaiheessa. Treeneistä jäi hyvä fiilis ja kotona molemmat koirulit pääsivät vielä reippaalle iltalenkille.

Huomenna ja torstaina aherretaan Tuuren kanssa käytöskoulussa. Saas nähdä, ollaanko treenattu riittävästi kotona nuita käytösasioita... Ainakin agilityn alkeiskurssin pääsykokeissa osasimme filmata hyväkäytöksisiä, sillä eilen illalla saatiin kuulla hienot uutiset. Tuure pääsee aloittamaan Lägin alkeiskurssilla ensi viikolla. Upeaa! Mahtavaa!