Vietittiin poikien kanssa osa viikonlopusta Sauvossa partioleirillä. Pikkaisen ulkoiltiin upeassa syyssäässä leiriohjelman ja velvollisuuksien lomassa. Raisku pääsi saalistamaan hiiriparan keittiörakennuksen parketilta. Ei siis ihan mitään turhaa väkeä ollut leirillä mukana! Sunnuntaina aamuyöstä oltiin kotona ja muutama tunti ehdittiin nukkua ennen kuin startattiin kohti PRT:n erikoisnäyttelyä.

Raine jäi kotiin lepäilemään, kun Tuure pääsi esiintymään Aptus-areenalle lähes kahdenkymmenen muun junnu-uroksen kanssa. Perillä oltiin juuri ja juuri kymmeneltä eli ehdittiin rokotusten tarkastukseen ja tehtiin pieni lenkki kirpsakassa aamussa. Sisällä hallissa Tuure pärisi ja rähisi kaikille vastaantuleville koirille. Onneks oltiin hyvissä ajoin ennen omaa kehää, sillä Tuure ehti rauhoittua ja lopettaa ylenpalttisen rähisemisen. Pentujen arvostelujen jälkeen käytiin kehässä harjoittelemassa kävelyä ja pöydällä seisomista. Mun mielestä se meni hyvin! Mutta sitten varsinaisen arvostelun aikana Tuure ei sitten seissytkään pöydällä kauniista vaan yritti koko ajan nojata munhun. Raukka pelkäs sitä liehulettistä tuomaria. Tuomari kun heti alkuun otti mittatikun esiin ja siitä Tuure ei tykännyt laisinkaan. Vähemästäkin liikkeet jäykistyy! Tuurelle tänään H eli hyvä.

Maailman kaunein Tuure.

Akalla oli tuima ilme harkan jälkeen.

Harjoitusseisontaa.

Harto-setä tutkii kokelasta pöydällä.

Vie mut kotiin pliis!

Hyvinkäällä oli paljon parsontuttuja. Erityisen mukava oli tavata Varkaudesta saakka tulleet Keijo, Heli, Otto ja Tatu sekä Kuusamon Marja Rockyn ja Roosan kera. Keijolle erityiskiitokset näistä hienoista kuvista.