Sunnuntaina osallistuin ATT:n kevättalkoisiin. Tosin vain pienellä maalauspanoksella, mutta kuitenkin. Hassuinta oli se, että tartuin pensselin varteen agilityseuran talkoissa, mutta oman rempan maalaushommat ulkoistin ammattilaisille. Hyvinhän se maalaus sujui mukavassa porukassa! Pikkasen alkoi harmittaa tosiaan se, että en omia seiniä saanut tällä(kään) kertaa maalattua. No ehkä sitten ensi kerralla!

Raikulla on maailman murheet hartioilla.

Viime viikolla madotin pojat Flubenol-kuurilla. Onneksi niitä ylimääräisiä lemmikkejä ei putkahdellut peräpäästä. Madotuksen ajoitin tähän ajankohtaan siksi, että eilen käväistiin Rainen kanssa rokotuksella. Rokotteethan ovat nykyään voimassa useamman vuoden, mutta keinoluolaharrastuksen vuoksi raivotautirokote tulee uusia vuoden välein. Samalla reissulla Tuuren sukukalleudet tutkittiin ja todettiin priimaksi. Fyysistä estettä suvunjatkohommille ei siis löytynyt. Lääkärireissu meni todella hienosti, vaikka jännitin etukäteen kahden koiran kanssa menoa uuteen paikkaan. Pojat (sekä lääkäri) käyttäytyivät oikein kauniisti. Voi kun oli hyvä mieli käynnin jälkeen!

Eilisen päivän aikana kämppä sai uudet lattiat ja listat. Ensi viikolla keittiö sekä komerot saapuvat, joten muutto uuteen kotiin alkaa olla käsillä. Juuri, kun poikien elämä on tasaantunut... No toivotaan, että tuleva muutto on koiruuksille edeltävää helpompi.